Hvad er BlochMedia?

BlochMedia er en grafisk virksomhed stiftet i 2021, da jeg under min uddannelse som mediegrafiker blev bedt om hjælp til en webshop.

Jeg har altid været glad for at arbejde kreativt både med og uden rammer, så da jeg fandt mulighed for denne uddannelse vidste jeg at jeg have fundet min plads.

Jeg har længe lavet forskellige ting indenfor den grafiskebranche for både familie og venner samt frivillige foreninger, hvor jeg har haft ansvar for ting som hjemmeside og socialemedier samt tryksager.

Begyndelsen

Jeg blev i 2018 uddannet pædagogisk assistent, og var ret hurtigt grebet af de forskellige elementer indenfor komunikation der eksisterede inden for feltet, jeg besluttede mig for at undersøge mulighederne indenfor kommunkations branchen og fandt vej til uddannelsen mediegrafiker gennem er ven der var begyndt på uddannelsen.
Jeg kunne hurtigt trække tråde mellem arbejde jeg havde lavet frivilligt ved foreninger og venner og besluttede mig for at søge inde når dette var muligt.

Imellemtiden søgte jeg ind på uddannelsen grafisktekniker, her fik jeg et godt indblik i hvordan tryksager skal produceres og dere vej fra ide til produkt, dette har givet mig god basis for min uddannelse som mediegrafiker.

 

I dag

I dag hjælper jeg blandt andet Hair and beauty by lykke som i Give, her har jeg hjulet Christina med at udvikle sin drøm som selvstændig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne hjemmeside, acceptere du vores brug af cookies. 

error: Indholdet er beskyttet!