Projekter til Hair and Beauty by Lykke

Hair & Beauty by lykke

En skønhedssalon i Give.

Det er opstartet som en lille neglesalon med lokaler i 1 af familiens 2 opholdsrum. Siden har den vokset sig til en skønhedssalon med eget rum, fyldt med en masse forskellige fantastiske behandlinger.

Hair & Beauty by lykke drives til daglig af Christina, i hendes fritid. I 2011 begyndte hun at lave negle og ønskede at tingene skulle holdes i priser alle kunne være med til.
Hun gør meget ud af at man føler sig godt til pas og hjemme når man er der. Hun bruger den tid kunden har brug for og hjælper gerne med at finde netop det der matcher kunden bedst.

Starten af et samarbejde

I starten af 2017 begyndte hun at producere ekstensions til dreadlocks og i slutningen af 2017 mødte hun Sune Bloch, de begyndte hurtigt at snakke om hendes salon og udveksle ideer. Dette var starten på et samarbejde og en god fremgang for forretningen.

Christina startede op med en facebookgruppe i starten af 2017 og fik hurtigt Sune med ind som administrator.
I 2020 blev det besluttet at gruppen Christina havde startet skulle rykkes over til at være en facebookside i stedet samt have en instagram, og herefter tog det fart. Der kom flere og flere kunder til og de havde alle samen forskellige spørgsmål. Efter kort tid begyndte vi at snakke om hvad der kunne gøres for at tingene kunne blive nemmere at håndtere og efter mange møder, begyndte vi processen af tryksager og digital identitet. Dette betød at der skulle ses på bookingsystem, hjemmeside, visitkort og meget mere.
Alt dette blev gjort i samarbejde og med meget stor undersøgelse inden endelig beslutning. Dette har resulteret i at Christina nu ønsker og er i stand til at have flere og flere timer i salonen så hun kan værne om hendes elskede kunder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne hjemmeside, acceptere du vores brug af cookies. 

error: Indholdet er beskyttet!